Arròs de putxero al forn amb crosta.
Amb les sobres del putxero, preparem el típic arròs de putxero, aquesta vegada al forn amb crosta.
Dos tomaques i dos dents d'alls sofregits amb l'arròs i la carn de ternera del putxero, filetejada, entre 6/8 minuts.
Es passa a la cassola i s'afegix el caldo, sigrons i resta del putxero sobrant (al gust), molta gent només fica el caldo i els sigrons. Jo he ficat, caldo, sigrons, carlota, creïlles, penques i una pilota trocejada que va sobrar.
Mesures:
330 gr arròs (3/4 persones)
600 cc caldo
5 ous grans
200 graus de forn 25 minuts(15 baix i 10 ventilador) Forn precalentat a 200 graus.
Deixar que es faça l'arròs i quan ja estiga fet, afegixes els ous ben batusats per dalt, aprox 5 minuts, quan bufe i estiga daurat el tragem i despres de 10 minuts a taula.
No hay comentarios:
Publicar un comentario