Coca carabassa, iogurt i xocolata (Aprox. 750 gr.) |
COCA DE CARABASSA, IOGURT I XOCOLATA
INGREDIENTS
100 gr. carabassa (Torrada o bullida)
200 gr. farina
100 cc . Oli gira-sol
1 iogurt al gust (Jo l'he ficat grec i ensucrat)
2 ous grans
1 cullerada de margarina (Cullera gran o dues xicotetes).
2 cullerades de xocolata a la tassa, al gust.
Xocolata pur al gust (He ficat una «tableta» 15 gr.)
50 cc llet
2 paperetes de soda
Canella en pols.
PREPARACIÓ
Respecte de la xocolata: amb la llet un poc calenta dissoldre el xocolate en pols i el pur de «tableta» juntament amb la margarina.
Triturar bé la carabassa i afegir resta d'ingredients, ben mesclat i evitant que queden grumolls.
Recipient utilitzat per a 1500 cc, en el meu cas flamera rectangular de 25x11x7,5 llarg x ample x alt cm.
Paper de forn i es col·loca tot dins.
Es mescla sucre i canella i s'escampa per damunt de la coca i al forn.
Puja el doble del seu volum.
Forn preescalfat, després de 25 minuts a baix i 10 minuts ventilador a 175°/180°, comprovem amb "palillo", si ix net apaguem forn i deixem 5 minuts amb forn apagat.
Necessita prou de forn perquè porta la llet i el iogurt, a més de fer-lo en un motle prou alt, i es pot quedar crua dins de la coca.
Esperar 40/45 minuts, almenys, per a menjar.
Coca carabassa, iogurt i xocolata, sense el motle. |
------------------ Español ---
COCA DE CALABAZA, YOGUR Y CHOCOLATE
INGREDIENTES
200 gr. calabaza (Asada o hervida)
200 gr. harina
100 cc . aceite girasol
1 yogur al gusto (Yo he puesto griego y azucarado)
2 huevos grandes
1 cucharada de margarina.
2 cucharadas de chocolate a la taza, al gusto.
Cucharadas grandes o dos pequeñas.
Chocolate puro al gusto (He puesto una tableta 15 gr.)
50 cc leche
2 papeletas de soda
Canela en polvo.
PREPARACIÓN
Respecto del chocolate: con la leche un poco caliente disolver el chocolate en polvo y el puro de tableta junto con la margarina.
Triturar bien la calabaza y añadir resto de ingredientes, mezclado bien para evitar que queden grumos.
Recipiente utilizado para 1500 cc, en mi caso flanera rectangular de 25x11x7,5 largo x ancho x alto cm.
Papel de horno y se coloca todo dentro.
Se mezcla azúcar y canela y se esparce por encima de la coca y al horno.
Sube el doble de su volumen.
Horno precalentado, después de 25 minutos abajo y 10 minutos ventilador a 175°/180°, comprobamos con "palillo", si sale limpio
apagamos horno y dejamos 5 minutos con horno apagado.
Necesita bastante de horno porque lleva la leche y el yogur, además de hacerlo con un molde bastante alto, y se puede quedar cruda dentro de la coca.
Esperar, al menos, 40/45 minutos para comérsela.
No hay comentarios:
Publicar un comentario