TRUITA DE CREÏLLA I CEBA
Bé, hui jugava Espanya i és bon homenatge fer truita espanyola.Ara bé, la gran disputa: amb creïlla o amb creïlla i ceba.
Ací vos deixe tres truites de creïlla amb ceba i els seus ingredients mesurats.
INGREDIENTS
Per a paella de 4 ous: 22cmx5cm
Pes en brut:
3 o 4 creïlles, 600gr.
1 o 2 cebes, 250gr.
Oli, sal, pebre i julivert (hui sec, quan en tinc fresc). Al gust.
4 ous grans XL o 5 grans L
PREPARACIÓ
Es trosseja la ceba xicoteta i a la paella a foc lent, s'afegís sal , a continuació es trosseja la creïlla, també xicoteta, a foc lent.
Es torna a afegir sal i pebre (pimienta) i julivert (pot ser fresc trossejat i/o sec).
Quan estiga tot fet, es reserva en un bol.
S'afegeix els 4 ous i amb barilla manual es mescla tot.
Mentre un poquet d'oli a la paella 22x5 i que estiga calenta.
Del bol a la paella, foc lent (3 sobre 9) i tapem la paella, de 6 a 7 minuts.
Preparem plat, ben dimensionat, per a pegar la volta.
Abans de pegar la volta, comprovem que la truita no està apegada, peguem la volta i altra vegada a foc lent amb tapadora 6 o 7 minuts. Segur que serà prou.
Truita feta.
TORTILLA DE PATATA Y CEBOLLA
Bien, hoy jugaba España y es buen homenaje hacer tortilla española.
Ahora bien, la gran disputa: con patata o con patata y cebolla.
Aquí os dejo tres tortillas de patata con cebolla y sus ingredientes mesurados.
INGREDIENTES
Para paella de 4 huevos: 22cmx5cm
Peso en bruto:
3 o 4 patatas, 600gr.
1 o 2 cebollas, 250gr.
Aceite, sal, pimienta y perejil (hoy seco, cuando tengo fresco). Al gusto.
4 huevos grandes XL o 5 grandes L
PREPARACIÓN
Se trocea la cebolla pequeña y a la paella a fuego lento, se añadiera sal , a continuación se trocea la patata, también pequeña, a fuego lento.
Se vuelve a añadir sal y pimienta y perejil (puede ser fresco troceado y/o seco).
Cuando esté todo hecho, se reserva en un bol.
Se añade los 4 huevos y con barilla manual se mezcla todo.
Mientras un poquito de aceite a la paella 22x5 y que esté caliente.
Del bol a la paella, fuego lento (3 sobre 9) y tapamos la paella, de 6 a 7 minutos.
Preparamos plato, muy dimensionado, para dar la vuelta.
Antes de dar la vuelta, comprobamos que la tortilla no está apegada, pegamos la vuelta y otra vez a fuego lento con tapa 6 o 7 minutos. Seguro que será suficiente.
Tortilla hecha.
Buen provecho
No hay comentarios:
Publicar un comentario