LA COCAPIZZA
Ni és coca, ni és pizza, és COCAPIZZA😉
Per a dues coques, dimensió de cada llanda 42x28 cm. El que dóna el meu forn.
Amb aquesta massa es poden fer també pastissos de tota la vida
INGREDIENTS (Per a les dues coques)
800 gr farina 500 gr normal i 300 gr força).
300 cc oli gira-sol.
220 cc llet.
3 ous XL.
12 gr sal.
1 ceba mitjana.
Xampinyons laminats, jo he utilitzat de pot.
Fregit de tomaca i verdura, tipus pisto.
Jo utilitze comprat: tomaca, pebre i carabassí, al gust.
Herbes aromàtiques: timonet, pebrella, orégan i julivert. Al gust.
A banda orégan sec.
Recapte: pernil dolç, xoriço, formatge de cabra.
Afegir al gust el que vos agrade.
Formatge per a gratinar o per a pizza.
Jo he utilitzat una barreja de 4 formatges de compra: gouda, emmental, cheddar i edam. Al gust.
Com ja veieu el recapte és tot al gust.
PREPARACIÓLaminar la ceba en "aros" lo més fineta possible, és important i reservar.
Barrejar farina, aigua , oli, herbes i sal. Fer la massa i estendre-la en la llanda, un poc untada, amb oli.
Afegir el fregit de tomaca, a continuació el pernil dolç laminat, xoriço, formatge de cabra i xampinyons. Al final de tot (damunt) el "aros" de ceba fineta, finalment l'orégan i a continuació el formatge rallat (4 formatges).
Forn preescalfat, 250° al voltant de 20 minuts.
Es trau i s'afegix un poc mes de formatge (4 formatges). El calor residual, fa que s'integre en la coca.
Té la consistència d'una coca de tota la vida i el sabor d'una pizza.
I es pot fer amb el recapte que a cadascú li agrade.
Bon profit.
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LA COCAPIZZA
Ni es coca, ni es pizza.
Para dos cocas, dimensión de cada lata 42x28 cm.
Lo que mi horno permite
Con esta masa se pueden hacer también empanadillas de toda la vida
INGREDIENTES (Para las dos cocas)
800 gr harina.
(500 gr normal y 300 gr fuerza).
300 cc aceite girasol.
220 cc leche.
3 huevos XL.
12 gr sal.
1 cebolla media.
Champiñones laminados, yo he utilizado de bote.
Frito de tomate y verdura, tipo pisto.
Yo utilizo comprado: tomate, pimienta y calabacín, al gusto.
Hierbas aromáticas: timonet, pebrella, oregano y perejil. Al gusto.
Aparte oregano seco.
Relleno: jamón york, chorizo, queso de cabra.
Añadir al gusto lo que más os guste.
Queso para gratinar o para pizza.
Yo he utilizado una mezcla de 4 quesos de compra: gouda, emmental, cheddar y edam. Al gusto.
Como ya veis el relleno es todo al gusto.
PREPARACIÓN
Laminar la cebolla en aros, lo más fina posible, es importante y reservar.
Mezclar harina, agua , aceite, hierbas y sal. Hacer la masa y extenderla en la lata, un poco untada, con aceite.
Añadir el sofrito de tomate, a continuación el jamón york fileteado, chorizo, queso de cabra y champiñones. Al final de todo (encima) los aros de cebolla fina, finalmente el orégano y a continuación el queso rallado (4 quesos).
Forn precalentado 250° alrededor de 20 minutos.
Se saca y se añade un poco más de queso (4 quesos)
Tiene la consistencia de una coca de toda la vida y el sabor de una pizza.
Y se puede hacer con lo relleno que a cada cual le guste.
Buen provecho.
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