Javier Muñoz - Pixaví de Corea

martes, 15 de marzo de 2022

GELAT DE TORRO/HELADO DE TURRÓN

INGREDIENTS
200 cc nata per a cuinar
500 cc nata per a montar
50 gr sucre
250 torró blanet
150 gr llet condensada
25 gr crocanti d'ametla
Motle de 25x11x7,5 llarg x ample x alt cm.
Plàstic film
PREPARACIÓ
Desfem el torró (si queda algun trosset mes gran queda bé per al gelat, segons el nostre gust) i mesclem amb la nata de cuinar i la llet condensada, ben mesclat. Reservem.
Preparem la nata per a muntar amb els 50 gr de sucre i la montem, amb màquina.
Una vegada muntada l'afegim a la mescla de torró. Tornem a mesclar i ho farem amb moviments circulars, procurant no desfer la nata muntada (és la clau perquè el gelat isca cremós), però ben mesclat.
Preparem el motlle amb el paper film, omplim damunt del plàstic. Una vegada tot ple, per damunt col·loquem el crocanti.
Al congelador almenys 4 hores. Servim amb talls transversals.
--------
INGREDIENTES
200 cc nata para cocinar
500 cc nata para montar
50 gr azúcar
250 turrón blando
150 gr leche condensada
25 gr crocanti de almendra
Molde de 25x11x7,5 largo x ancho x alto cm.
Plástico film
PREPARACIÓN
Deshacemos el turrón, si queda algún trocito mas grande queda bien para el helado, según nuestro gusto, y mezclamos con la nata de cocinar y la leche condensada, muy mezclado. Reservamos.
Preparamos la nata para montar con los 50 gr de azúcar y la montamos, con máquina.
Una vez montada lo añadimos a la mezcla de turrón. Volvemos a mezclar y lo haremos con movimientos circulares, procurando no deshacer la nata montada (es la clave para que el helado salga cremoso), pero muy mezclado.
Preparamos el molde con el papel film, llenamos encima del plástico. Una vez todo lleno, por encima colocamos el crocanti.
Al congelador al menos 4 horas. Servimos con cortes transversales o al gusto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario