Javier Muñoz - Pixaví de Corea

miércoles, 10 de febrero de 2021

COCA DE CARABASSA I ANOUS

Coca de carabassa i anous
INGREDIENTS
200 gr farina
200 gr carabassa (Torrada o bullida. Punt: que es faça pasta). 
100 gr sucre (al gust  jo l'he fet en sacarina: ciclamato i sacarina líquida) 
100 cc oli girasol
Anous trocejats, al gust
2 ous
2 paperetes de soda
Canela en pols
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PREPARACIÓ
Triturar bé la carabassa i afegir resta d'ingredients, ben mesclat i evitant que queden grumolls. 
Recipient utilitzat per a 1500 cc, en el meu cas flamera rectangular de 25x11x7,5 llarg x ample x alt cm.
Puja el doble del seu volum. 
Paper de forn i es col·loca tot dins. 
Es col·loquen els anous.
Es mescla sucre i canella i s'escampa per damunt de la coca i al forn. 
Forn preescalfat, després de 15 minuts a baix i 15 minuts ventilador a 175°/180°, comprovem amb "palillo", si ix net apaguem forn i deixem 5 minuts amb forn apagat. 
Esperar 15/20 minuts per a menjar. 
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Coca de calabaza y nueces
INGREDIENTES
200 gr harina
200 gr calabaza (Asada o hervida. Punto: que se haga pasta). 
100 gr azúcar (al gusto yo lo he puesto sacarina: ciclamato y sacarina líquida)
100 cc óleo girasol
Nueces troceadas, al gusto
2 huevos
2 papeletas de soda
PREPARACIÓN
Tritutar bien la calabaza y añadir resto de ingredientes, bien mezclado y evitando que queden grumos. 
Recipiente utilizado para 1000 cc, en mi caso flanera rectangular de 25x11x7, 5 largoxanchoxalto cm. 
Sube el doble de su volumen. 
Papel de horno y se echa todo dentro. 
Se colocan las nueces.
Se mezcla azúcar y canela y se esparce por encima de la coca y al horno.
Horno precalentado, tras 15 minutos abajo y 15 minutos ventilador, 175°/180°, comprobamos con palillo, si sale limpio apagamos horno y dejamos 5 minutos con horno apagado. 
Esperar 15/20 minuts para comer
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