Javier Muñoz - Pixaví de Corea

domingo, 30 de mayo de 2021

COCA PASTISSET AMB EMBOTIT I ESPENCAT

COCA PASTISSET AMB EMBOTIT I ESPENCAT
INGREDIENTS
300 gr farina
150 cc oli gira-sol
150 cc aigua(també cervesa)
6 gr sal. (Igual que els pastissets) 
Embotit al gust, he ficat: tot mini- 4 botifarres, 4 xoriços fresc i 4 llonganisses blanques fresques.
Espencat: pebre roig, albergina (torrades) amb all triturat, sal, oli d'oliva i amb un poc de barrejat de pebrella, julivert, timonet i oregan. Tot al gust.
PREPARACIÓ
Barrejar farina, aigua , oli i sal. Fer la massa i estendre-la en la llanda, un poc untada, amb oli.
Afegir l'embotit al gust i l'espencat.
Jo faig primer l'embotit al "micro", 60 segons a potència e 800w, per evitar tot el greix i el caldo que solta l'embotit.
Es monta tot amb l'espencat i l'embotit a la coca estesa, forn preescalfat, 250° al voltant de 25 minuts.
La coca té la consistència d'un pastís cruixent i es pot fer amb el recapte que cadascú li agrade.
Bon profit
---------
COCA TIPO EMPANADILLA CON EMBUTIDO Y "ESPENCAT"
INGREDIENTES
300 gr harina
150 cc aceite girasol
150 cc agua(también cerveza)
6 gr sal.
Embutido al gusto, he puesto: todo mini- 4 morcillas, 4 chorizos fresco y 4 longanizas blancas frescas.
"Espencat": pimiento, berenjena (tostadas) con ajo triturado, sal, aceite de oliva y con un poco de mezclado de pebrella, perejil, tomillo y oregano. Todo al gusto.
PREPARACIÓN
Mezclar harina, agua , aceite y sal. Hacer la masa y extenderla en la "llanda", un poco untada, con aceite.
Añadir el embutido al gusto y el "espencat".
Yo hago primero el embutido al "micro", 60 según a potencia e 800w, para evitar toda la grasa y el caldo que suelta el embutido.
Se monta todo con el espencat y el embutido a la coca extendida, horno precalentado, 250° alrededor de 25 minutos.
La coca tiene la consistencia de una empanadilla, crujiente y se puede hacer con lo que cada cual le guste.
Buen provecho
---------

No hay comentarios:

Publicar un comentario