Javier Muñoz - Pixaví de Corea

miércoles, 12 de octubre de 2022

COCA IOGURT ERTA(TIPUS COCA MIDA)

COCA IOGURT ERTA
☑️ INGREDIENTS:
▶Motle curcular: perímetre 28,50cm part de dalt, perímetre part de baix 22cm i 6cm d'altura. Es pot fer amb un més xicotet, la coca eixirà més alta.
▶2 ous.
▶100 cc oli gira-sol.
▶50 gr sucre (al gust)
▶50 gr sucre per a gratinar al final (al gust)
▶200 gr farina normal
▶2 sobres dobles llimonades.
▶2 iogurts (He utilitzat grec amb stracciatella).
▶Raspadura d'una llima. (Al gust)
☑️ PREPARACIÓ
▶Afegim ingredients mesclant bé, jo el faig amb varetes, al final pose les llimonades i torne s mesclar bé.
▶Part mitjana del forn. Forn precalentat 190°, a dalt i a baix. 
⌚ 37 m. Temps aproximat.
▶ En acabar traure del forn i posar per damunt els 50gr sucre, altra vegada al forn 3 minuts de grill a tota potència.
Quedarà una coca esponjosa i dura (erta) per damunt.
Bon profit.
---------
COCA YOGURT RÍGIDA
☑️ INGREDIENTES:
▶Molde circular: perímetro 28,50cm parte de arriba, perímetro parte de abajo 22cm y 6cm de altura. Se puede hacer con uno más pequeño, la coca saldrá con más altura.
▶2 huevos.
▶100 cc aceite gira-sol.
▶50 gr azúcar (al gusto)
▶50 gr azúcar para gratinar al final (al gusto)
▶200 gr harina normal
▶2 sobres dobles limonadas.
▶2 yogurts (He utilizado griego con stracciatella).
▶Raspadura de un limón. (Al gusto)
☑️ PREPARACIÓN
▶Añafimos ingredientes mezclando bien, yo lo hago con varillas, al final pongo las limonadas y vuelvo a mezclar bien.
▶Parte media del horno. Horno precalentado 190°, arriba y abajo.
⌚ 37 m. Tiempo aproximado.
▶ Cuando acabe, sacar del horno poner por encima los 50gr azucar, otra vez al horno 3 minutos de grill a toda potencia.
Quedarà una coca esponjosa y rígida (erta) por encima.
Bon profit

No hay comentarios:

Publicar un comentario