Javier Muñoz - Pixaví de Corea

miércoles, 26 de octubre de 2022

TARTA DE FORMATGE (SENSE FORN AL MICROONES)


TARTA DE FORMATGE SENSE FORN
Al microones.
INGREDIENTS
200 gr de formatge crema
3 ous grans, 4 si són menuts
200 ml de nata per a cuinar
1 iogurt natural, al gust
60 gr de farina nornal
100 gr sucre, al gust.(Es pot utilitzar edulcorant)
Caramel liquide per al motle 
Pes final aproximat 900/950gr., 8/9 racions.
PREPARACIÓ
Recipient utilitzat per a 1500 cc, en el meu cas flamera rectangular de cristall de 25x11x7, 5 largxamplexalt cm. 
Afegir tots els ingredients i integrar-ho bé, jo ho faig amb màquina de varilles.
Emplenar el motle, prèviament se li posa el caramel liquid.
Microones, en el meu cas 800w, tapat amb una tapa de plàstic de micro, 10 minuts.
Es deixa refredar 15/20 minutos i a la nevera almenys 1 hora.
Per a servir es desmolda en safata, segons foto.
Bon profit 
----------
TARTA DE QUESO SIN HORNO
Al microondas.
INGREDIENTES
200 gr de queso crema
3 huevos, 4 si son pequeños 
200 ml de nata para cocinar
1 yogur natural
60 gr de harina nornal
100 gr azúcar, al gusto(se puede hacer con edulcorante)
Caramelo liquido para el molde
Peso final aproximado 900/950gr. 8/9 raciones.
PREPARACIÓN
Recipiente utilizado para 1500 cc, en mi caso flanera rectangular de cristal de 25x11x7, 5 largoxanchoxalto cm. 
Añadir todos los ingredientes e integrarlo bien, yo lo hago con máquina de varillas.
Rellenar el molde, previamente se le pone el caramelo liquido.
Microondas, en mi caso 800w, tapado con una tapa de plástico de micro, 10 minutos.
Se deja enfriar 15/20 minutos y a la nevera al menos 1 hora.
Para servir se desmolda en bandeja, según foto.
Bon profit 

No hay comentarios:

Publicar un comentario