Javier Muñoz - Pixaví de Corea

domingo, 11 de diciembre de 2022

COCA DE IOGURT, CLEMENTINA AMB XOCOLATA I ANOUS.🍊🍋

Hui dia d'hivern amb fred i pluja. Manta, foc o estufa i xocolate o café calent amb una coca feta amb iogurt i suc de clementina, i també anous i pepites de xocolata.
COCA DE IOGURT, CLEMENTINA AMB XOCOLATA I ANOUS.🍊🍋
☑️ INGREDIENTS:
▶Motle de 25x11x7, 5 largxamplexalt cm. 
▶3 ous L
▶1 iogur natural o gust que vulgau.
▶100 cc oli girasol 
▶150 gr sucre (al gust)
▶250 gr farina normal
▶3 sobres dobles llimonades.
▶100 cc suc de clementines.
▶100 gr anous, al gust.
▶100 gr pepites de xocolara, al gust.
▶raspadura d'una mandarina i una lima.

☑️ PREPARACIÓ
Afegim ingredients mesclant bé, jo ho faig amb màquina de varetes, incluint la meitat dels anous i les pepites de xocolata, al final pose les llimonades i torne a mesclar bé, abocar al motle, prèviament forrat de paper vegetal, posar sucre i canela per damunt i la resta d'anous i pepites de xocolata.
Tinc preparat un dosificador prèviament mesclat amb sucre i canyella.
El recapte ha de quedar a la 2/3 del motle, per a no depassar. Jo reforce les vores amb el paper de forn i uns cartonets.

Part mitjana del forn. Forn preescalfat 190°, dalt i baix. . 
⌚ 35/40 m. Temps aproximat.
--------------
Hoy día de invierno con frío y lluvia. Manta, fuego o estufa y chocolate o café caliente con una coca hecha de yogur y zumo de clementina, además con nuez y pepites de chocolate. 
COCA DE YOGURT, CLEMENTINA CON CHOCOLATE Y NUECES.🍊🍋
☑️ INGREDIENTES:
▶Molde de 25x11x7, 5 largoxanchoxalto cm. 
▶3 huevos L
▶1 yogur natural o gusto que prefiráis.
▶100 cc aceite girasol 
▶150 gr azúcar (al gusto)
▶250 gr harina normal
▶3 sobres dobles gasificante.
▶100 cc zumo de clementina.
▶100 gr nueces, al gusto.
▶100 gr pepitas de chocolata, al gusto.
▶raspadura de una mandarina y un limón.

☑️ PREPARACIÓN
Añadimos ingredientes mezclando bien, yo lo hago con varillas, incluyendo una la mitad de las nueves y las pepitas, al final pongo gasificante y vuelvo a mezclar bien, verter al molde, previamente forrado de papel vegetal, espolvorear azúcar y canela por encima y el resto de nueces y pepitas de chocolate.
Tengo preparado un dosificador previamente mezclado con azúcar y canela.
Todo el mejunge debe quedar a 2/3 del molde, para no rebasar. Yo refuerzo los bordes con el papel de horno y unos cartoncillos.

Parte media del horno. Horno precalentado 190°, arriba y abajo. 
⌚ 35/40 m. Tiempo aproximado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario