Javier Muñoz - Pixaví de Corea

viernes, 19 de mayo de 2023

TARTA DE FORMATGE SENSE FORN - Microones.

TARTA DE FORMATGE SENSE FORN
Al microones.
INGREDIENTS
300 gr de formatge crema
3 ous grans, 4 si són menuts
200 ml de nata per a cuinar
Es pot afegir el sabor que més vos agrade, jo he ficat un poc de sabor vainilla.
1 iogurt natural, al gust.
60 gr de farina nornal
100 gr sucre, al gust.(Es pot utilitzar edulcorant)
Caramel líquid per al motle 
Pes final aproximat 850/900gr., 7/8 racions.
PREPARACIÓ
Recipient utilitzat , en el meu cas bol redó de cristall de 7,5 cm alt x 22,50 cm. diàmetre.
Afegir tots els ingredients i integrar-ho bé, jo ho faig amb màquina de varilles.
Emplenar el motle, prèviament se li posa el caramel liquid.
Microones, en el meu cas 750w, tapat amb una tapa de plàstic de micro, 14/15 minuts.
Es deixa refredar 15/20 minutos i a la nevera almenys 1 hora.
Per a servir es desmolda en plat segons foto.
Bon profit 
----------
TARTA DE QUESO SIN HORNO
Al microondas.
INGREDIENTES
300 gr de queso crema
3 huevos, 4 si son pequeños 
200 ml de nata para cocinar.
Se puede añadir el sabor que más os guste, jo he puesto sabor vainilla.
1 yogur natural, al gusto.
60 gr de harina nornal
100 gr azúcar, al gusto(se puede hacer con edulcorante)
Caramelo liquido para el molde
Peso final aproximado 850gr/900 gr. 7/8 raciones.
PREPARACIÓN
Recipiente utilizado , en mi caso bol redondo de cristal de 7,5 cm alto x 22,50 cm. diámetro. 
Añadir todos los ingredientes e integrarlo bien, yo lo hago con máquina de varillas.
Rellenar el molde, previamente se le pone el caramelo liquido.
Microondas, en mi caso 750w, tapado con una tapa de plástico de micro, 14/15 minutos.
Se deja enfriar 15/20 minutos y a la nevera al menos 1 hora.
Para servir se desmolda en plato, según foto.
Bon profit 

No hay comentarios:

Publicar un comentario