Javier Muñoz - Pixaví de Corea

miércoles, 25 de noviembre de 2020

Arròs de putxeto amb crosta...

Arròs de putxero al forn amb crosta. 
Amb les sobres del putxero, preparem el típic arròs de putxero, aquesta vegada al forn amb crosta. 
Dos tomaques i dos dents d'alls sofregits amb l'arròs i la carn de ternera del putxero, filetejada, entre 6/8 minuts. 
Es passa a la cassola i s'afegix el caldo, sigrons i resta del putxero sobrant (al gust), molta gent només fica el caldo i els sigrons. Jo he ficat, caldo, sigrons, carlota, creïlles, penques i una pilota trocejada que va sobrar. 
Mesures:
330 gr arròs (3/4 persones) 
600 cc caldo
5 ous grans
200 graus de forn 25 minuts(15 baix i 10 ventilador) Forn precalentat a 200 graus. 
Deixar que es faça l'arròs i quan ja estiga fet, afegixes els ous ben batusats per dalt, aprox 5 minuts, quan bufe i estiga daurat el tragem  i despres de 10 minuts a taula. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario