Javier Muñoz - Pixaví de Corea

viernes, 20 de noviembre de 2020

Pastissos de tomaca i pebre...

Un poc d'humor.
Ja sabeu "SISTEMA TRUMP":
si ixen bons els he fet jo, si ixen roïns els ha fet Encarna Giner .


Pastissos de tomaca i pebre (de l'hortet propi) , tonyina de pot i ou dur. Pastissos de pésols, ceba, pernil dolç de titot i ou dur i finalment pastissos de pernil dolç fe titot, formatge mozzarella i un puntet de sobrassada valenciana. 😋
Recepta per a 30 pastissos:
Per a la massa, aprox 1,900 kg:
1 kg. farina
0,500 l. Oli gira-sol
0,375 l. aigua o cervesa
12 gr. sal
Cada pastisset aprox. 60 gr.
Recapte (30/35 gr/pastís) i al gust.
1) Tomaca, pebre i all a làmines tot sofregit, tonyina de pot i ou dur. Cal escorrer un poc per evitar el caldet que deixa.
2) Pésols, ceba, pernil de titot dolç i ou dur.
3) Pernil dolç de titot, formatge mozzarella i un puntet de sobrassada valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario