Javier Muñoz - Pixaví de Corea

sábado, 16 de abril de 2022

BUNYOLS DE CARABASSA/BUÑUELOS DE CALABAZA

INGREDIENTS.
1.200 gr carabassa.
450 gr farina força.
50 gr llevat fresc.
10 gr sal.
PREPARACIÓ.
La carabassa la faig al forn si no ix massa dolça, la reserve al congelador per fer coques i bunyols. 
Així que agafem la carabassa torrada, la desfem i anem afegint la farina, el llevat i la sal, ben barrejat fins a fer una pasta homogènia. Reservar en un bol tapat amb un drap, almenys 1 hora (jo l'he deixat 2'5 hores). Pujarà el doble del seu tamany.
Posar una paella amb abundant oli, agafem amb el puny un grapat de pasta fent eixir una xicoteta bola entre els dits polze i l'índex, amb l'altra mà, banyada d'aigua, fem forat i directe a la paella amb l'oli, que deurà estar prou calent. 
Es pot menjar, sense sucre, amb sucre i també amb sal. 
Bon profit.
--------
INGREDIENTES.
1.200 gr calabaza.
450 gr harina fuerza.
50 gr levadura fresca.
10 gr sal.preparació.
La calabaza la hago al horno sino sale demasiado dulce, la reservo en el congelador para hacer cocas y buñuelos. 
Así que cogemos la calabaza asada, la deshacemos y vamos añadiendo la harina, la levadura y la sal, muy mezclado hasta hacer una pasta homogénea. 
Reservar en un bol tapado con un trapo, al menos 1 hora (yo lo he dejado 2'5 horas). Doblará su tanaño 
Poner una paella con abundante aceite, cogemos con el puño un puñado de pasta haciendola salir, una pequeña bola, entre los dedos pulgar y el índice con la otra mano, mojada con agua, hacemos agujero y directo a la paella con el aceite, que deberá de estar bastante caliente. 
Se puede comer, sin azúcar, con azúcar y también con sal. 
Buen provecho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario