Javier Muñoz - Pixaví de Corea

martes, 15 de diciembre de 2020

Pastissets de crema d'albergínia

Hui pastisseria La Encarnacion🤣🤣🤣. 
Pastissets amb farina integral (25%) plens de crema d'albergínia feta amb ceba, pernil York de titot i mozzarella. Ja sabeu "Sistema Trump": si ixen bons els he fet jo, si ixen roïns l'Encarna, Giner😅😅🤣🤣
INGREDIENTS:
275 gr farina 
125 gr farina integral
150 cc oli girasol
150 cc aigua o cervessa
6 gr sal
2 albarginies grans (Aquesta vegada he utilitzat albergínia verda/blanca, poc comú pero excel•lent, de collita pròpia). 
Pernil York de titot, 75/100 gr. 
Formatge mozzarella 50 gr. 
PREPARACIÓ
Les albergines al forn, fins que es coguen, ha d'estar blaneta, entra un ganivet en punta sense fer molta força. 
Es pelen i es lleva per damunt l'excés de llavors si estan molt granades (al gust), es trossegen i es reserven.
La ceba es talla menuda (no juliana), al foc amb oli d'oliva (50 cc.)
Sal i pimentó (pimienta) al gust.
Quan la ceba estiga transparent, s'afegix el pernil, 4/5 minuts i s'afegix l'albergínia, tot a foc lent (15/18 minuts) fins que l'albergínia tinga una consistència "melosa".
S'apaga el foc i finalment s'afegix la mozzarella, remenant constantment perquè no s'apegue. 
Deixar gelar completament per muntar els pastissos, 70 gr de pasta per pastisset. 
Una vegada muntats els pastissets, cal pintar la part exterior, jo ho faig amb un ou batussat, afegint un poc de colorant de paella i un poc d'oli perquè agafe més color. 
Forn preescalfat a 200°, col·locar a 180° baix 10 minuts, ventilador 10 minuts. 
Ací vos deixe foto del resultat, al final 750 gr  de pasta i 11 pastissets han ixit. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario