Javier Muñoz - Pixaví de Corea

domingo, 11 de abril de 2021

COCA DE IOGURT/YOGURT



COCA DE IOGURT
INGREDIENTS
200 gr farina
1 iogurt (al gust, jo l'he ficat grec amb stracciatella).
100 cc llet. 
Es pot fer en 2 iogurts i eliminant la llet.
100 gr sucre (al gust  jo l'he fet en sucre i sacarina: ciclamato i sacarina líquida) 
100 cc oli girasol
2 ous
2 paperetes de soda.
1 llima per a ratllar la seua pell. 
Canela en pols i sucre barrejats per damunt. 
---
PREPARACIÓ
Mesclar tots els ingredients,  evitant que queden grumolls. 
Recipient utilitzat per a 1500 cc, en el meu cas flamera rectangular de 25x11x7,5 llarg x ample x alt cm.
Puja el doble del seu volum. 
Paper de forn i es col·loca tot dins. 
Suggeriment: a vegades tire en el fons, abans de posar la mescla, "pepites" de xocolate, però es pot posar qualsevol cosa al gust o res. 
Es mescla sucre i canella i s'escampa per damunt de la coca i al forn. 
Forn preescalfat, després de 15 minuts a baix i 15 minuts ventilador a 175°/180°, comprovem amb "palillo", si ix net apaguem forn i deixem 5 minuts amb forn apagat. 
Esperar 15/20 minuts per a menjar. 
-----------
COCA DE YOGURT
INGREDIENTES
200 gr harina
1 yogurt (al gusto, yo he puesto griego con stracciatella).
100 cc leche. 
Se puede hacer con 2 yogurts y eliminar la leche. 
100 gr azúcar (al gusto yo lo he puesto azúcar y sacarina: ciclamato y sacarina líquida)
100 cc aceite girasol
2 huevos
2 papeletas de soda
1 Limón para rallar su piel. 
Canela en polvo mezclarla con azucar para poner por encima de la coca. 
PREPARACIÓN
Mezclar bien los ingredientes, evitando que queden grumos. 
Recipiente utilizado para 1500 cc, en mi caso flanera rectangular de 25x11x7, 5 largoxanchoxalto cm. 
Sube el doble de su volumen. 
Papel de horno y se echa todo dentro. 
Sugerencia: a veces echo en el fondo, antes de poner la mezcla, pepitas de chocolate, pero se puede poner cualquier cosa al gusto o nada. 
Se mezcla azúcar y canela y se esparce por encima de la coca y al horno.
Horno precalentado, tras 15 minutos abajo y 15 minutos ventilador, 175°/180°, comprobamos con palillo, si sale limpio apagamos horno y dejamos 5 minutos con horno apagado. 
Esperar 15/20 minuts para comer
-----------

No hay comentarios:

Publicar un comentario